Puolangan pessimismi, hyvejääkö se mittään?

Puolangan pessimistit järjestävät pessimismipäivät joka vuosi 1.1.–31.12. Van mitäpä se hyvejää? Itse asiassa paljonkin, sillä eivät ne puolankalaiset onnistu edes olemaan huonoja, vaikka kuinka yrittävät. Kainuulaista kurjuutta tullaan todistamaan ympäri Suomen, ja kansainvälistäkin näkyvyyttä Puolanka on saanut.

Pessimismillä on Kainuussa pitkät perinteet, mutta puolankalaiset ovat ne, jotka keksivät tehdä siitä tavaramerkkinsä. Manner-Suomen keskipisteessä Kainuussa sijaitseva muuttotappiokunta Puolanka on jo pidempään profiloitunut Suomen pessimistisimpänä paikkana.

Puolangan pessimistit tekevät muun muassa suosittuja videoita YouTubeen ja järjestävät erilaisia tapahtumia, kuten Pessimismimusikaalin. Puolangalta löydät myös pessimismitalon ja Puolangan pessimisteillä on myös oma verkkokauppa, josta voit tilata monenlaisia pessimismituotteita.

Paitsi että Puolanka tunnetaan nykyisin Suomessa, se sai maailmanlaajuista julkisuutta, kun BBC julkaisi videon maailman pessimistisimmästä kunnasta. Ei siis onnistunut puolankalaisilta edes olla surkeita, pilalle meni sekin!

Lue lisää puolankalaisesta kurjuudesta pessimistien verkkosivuilta

Jaa sivu eteenpäin