Linda kotiutui Kajaaniin

Kajaanilainen Linda Khan tulee alun perin Saksasta. Nuorena lukion jälkeen hän haaveili kansainvälisistä kokemuksista ja oli jo perhelomakokemustensa perusteella ihastunut pohjoismaihin. Koulutusmessuilla Berliinissä Linda törmäsi Kajaanin ammattikorkeakoulun edustajaan, joka esitteli oppilaitosta ja paikkakuntaa niin kiinnostavasti, että opiskelupaikaksi lopulta valikoitui juuri Kajaani.

Suoritettuaan ammattikorkeakouluopintonsa suunnitellusti, Linda lähti opiskelemaan ylempää korkeakoulututkintoa Ruotsiin. Sen jälkeen hän palasi kotimaahansa Saksaan ja työskenteli mielenkiintoisissa matkailualan johtotehtävissä.

Kaikki oli hyvin, eikä Kainuuseen palaaminen oikeastaan ollut Lindan mielessä, vaikka hän oli täällä viihtynytkin. Kohtalolla oli kuitenkin omat suunnitelmansa, ja lopulta rakkaus toi Lindan takaisin Kainuuseen. Sittemmin Linda on perustanut perheen ja työskentelee osa-aikaisena matkailualan opettajana Kajaanin ammattikorkeakoululla.

Kajaanista Linda löysi ystäviä, joiden kanssa harrastaa lempiasioitaan, esimerkiksi leipomista ja kävelyitä. Kajaanista löytyykin hienoja kävelymaastoja, ja Linda myös arvostaa kaupungin rauhallisuutta ja luonnonläheisyyttä. Linda kehuukin Kajaania loistavaksi paikaksi perustaa perhe.

Jaa sivu eteenpäin