Löydä kiehtova Kainuu

Vapaudu Kainuun ainutlaatuisessa luonnossa omintakeisen kulttuurin parissa. Kainuu on aktiiviurheilijan, luontoelämysten metsästäjän ja kulttuurin ystävän ympärivuotinen unelmakohde. Kaipaa mielesi sitten hiljaisuutta, perheen kanssa huvittelua tai elämyksellistä toimintaa, Kainuu on sinun paratiisisi!

Aktiiviloma Kainuussa

Kainuusta löytyy elämyksiä jokaiseen makuun ja vuodenaikaan! Lumoudu karhujenkatselusta tai laita adrenaliini virtaamaan laskettelurinteissä ja wakeboard-radalla. Ympäröivään luontoon pääset vapautumaan haluamallasi tavalla: vaeltaen, maastopyöräillen, meloen, hiihtäen, lumikenkäillen, sup-lautaillen, moottorikelkkaillen tai vaikka husky-valjakon kyydissä. Löydä oma aktiviteettisi ja maista kainuulaista vapautta!

Löydä liikuntatapahtumat

Kainuusta löytyy runsaasti liikuntatapahtumia niin aktiiviselle kuntoliikkujalle kuin kilpaurheilijalle. Löydät tietoa tapahtumista Kainuun liikunnan sivuilta. Muun muassa Kainuu Endurance Experience haastaa sinut kunnolla luonnon omalla areenalla, Kainuussa eri vuodenaikoina.

ENDURANCE KAINUU

Hiljenny luonnossa

Kainuusta löytyy kansallispuistoja ja lukuisia muita luontokohteita, joissa voi nauttia luonnosta pidemmillä tai lyhyemmillä retkillä. Tervetuloa, Kainuun poluille mahtuu!

Kulttuurin jäljillä

Kainuun omaleimainen kulttuuri ja erilaiset kulttuuritapahtumat tarjoavat paljon koettavaa. Koe kulttuurielämyksesi Kainuussa ja vapaudu!

Tapahtumien  Kainuu

Kainuu tarjoaa lomailijalle runsaasti tapahtumia ja erilaisia aktiviteetteja ja Kainuun vuosittaiset, korkealaatuiset kulttuuritapahtumat tarjoavat elämyksiä ja sukelluksia niin suomalaiseen kuin kansainväliseen sana-, musiikki-, kuva- ja tanssitaiteeseen. Ajankohtaiset tapahtumat löydät helposti Kainuun yhteisestä tapahtumakalenterista.

Tule Kainuuseen!

Kainuun tapahtumat matkailijoille

Varaa majoitus Arctic Lakeland sivuilta!

Tutustu Kainuun matkakohteisiin ja nähtävyyksiin