Lost in Kainuu Adventure Race

Eri puolilla Kainuuta vuorotellen järjestettävä Lost In Kainuu Finland Adventure Race kerää vuosittain 500-700 seikkailijaa kisaamaan ja kokemaan tämän äärimmäinen fyysisen ja henkisen kestävyyden tulikokeen.

Kainuun maapinta-alasta jopa 90% on metsää, ja asukkaita maakunnassa riittää vain kolme ja puoli per neliökilometri. Täällä siis sopii seikkailemaan! Eri puolilla Kainuuta vuorotellen järjestettävä Lost In Kainuu Finland Adventure Race kerää vuosittain 500-700 seikkailijaa (lajin aloittelijoista seikkailu-urheilun huippuihin) kisaamaan ja kokemaan tämän äärimmäinen fyysisen ja henkisen kestävyyden tulikokeen.

Seikkailukilpailun eri sarjoissa pääsee testaamaan taitojaan useissa eri lajeissa, ja etenkin kokeilemaan omaa kestävyyttään. Lost In Kainuu Adventuren kaikkiin sarjoihin voivat osallistua kaikki suunnistuksen ja uinnin perustaidot omaavat 18 vuotta täyttäneet hyväkuntoiset henkilöt. Lisäksi vanhemman/huoltajan kirjallisella luvalla tiettyihin sarjoihin voivat osallistua 15-17-vuotiaat suunnistuksen ja uinnin perustaidot omaavat hyväkuntoiset nuoret.

Lue lisää tapahtumasivulta

Jaa sivu eteenpäin