Kainuun rastiviikko

Kainuun rastiviikko tarjoaa monipuolista suunnistustarjontaa sekä lomaelämyksiä suunnistajille ja yleisölle, jotka ovat kiinnostuneita suunnistuksesta ja/tai vierailusta Kainuussa. Rastiviikko on yksi Suomen suurimmista suunnistustapahtumista.

Kainuun rastiviikolla on pitkät perinteet. Tapahtumaa on järjestetty jo vuodesta 1966 alkaen, ja se onkin maailman toiseksi vanhin suunnistusviikkotapahtuma.

Rastiviikko järjestetään vuosittain eri puolilla Kainuuta. Kainuun alueen luontotyyppeihin kuuluvat lukemattomat vaarat, puhtaat vesistöt sekä tiettömät erämaat mahtavine metsineen. Kainuun alueen suunnistusmaastot ovat myös hyvin vaihtelevia ja tarjoavat hienoja elämyksiä suunnistajille.

Kainuun Rastiviikolle osallistuu kaiken tasoisia ja -ikäisiä suunnistajia, ja sarjoja on tarjolla kaikenikäisille, alle kouluikäisistä 95-vuotiaiden sarjaan saakka.

Tapahtuma on koko perheen yhteinen suunnistusviikko ja samalla lomaviikko perheille, kaveriporukoille, seuroille ja muille suunnistuksesta innostuneille harrastajille. Kilpailupäivien rasituksista voi palautua kahden välipäivän aikana.

Vieraile tapahtuman sivulla

 

Jaa sivu eteenpäin