Etätyö on uusi musta!

Hyvästi puuduttavat työmatkat ja yhdessä paikkaa nököttäminen, etätyö ja monipaikkaisuus ovat tulleet jäädäkseen! Uuteen maailmantilanteeseen sopeutuminen on nostanut paikkariippumattoman työn uudeksi normaaliksi.

Työskentele kodin tai kesämökin rauhasta käsin silloin kun sinulle parhaiten sopii, tai käytä hyväksesi tarjolla olevia etätyöpisteitä. Ihastu etätyön mahdollisuuksiin Kainuussa!

Yhteisöllisyyttä etätyöpisteistä

Etätyö ei aina tarkoita sitä, että vetäydytään omaan rauhaan puurtamaan. Etätyötä voidaan tehdä myös jossakin muussa porukassa kuin omassa työyhteisössä. Esimerkiksi kunnat tai kyläyhteisöt voivat tarjota etätyötiloja, joita voi varata käyttöönsä erilaisin ehdoin.

Etätyöt sujuvat erämaan rauhassakin

Wild Taigan alueen viihtyisät majoituskohteet palveluineen sekä ympäröivän erämaaluonnon rikkoutumaton rauha ja hiljaisuus luovat otolliset puitteet etätyöhön. Reipas ulkoilu lounastauolla tai päivän päätteeksi virkistää mukavasti – ja mikä parasta, ulkoilureittien perässä ei tarvitse matkata kauas, vaan ne löytyvät usein aivan majoituskohteiden läheisyydestä.

Tutustu Wild Taigan etatyövaihtoehtoihin

 

Nopeaa laajakaistaa ympäri Kainuun

Kainuussa on toteutettu valokuituverkkoa kansallisen ohjelman tuella vuodesta 2011 lähtien ja työ jatkuu edelleen. Kiinteän verkon valokuitusaatavuus oli Kainuussa vuoden 2019 lopussa 32 prosenttia alueen kotitalouksista. Kiinteän verkon laajakaistasaatavuus (Download ≥ 100 Mbit/s), mikä sisältää myös kaapeliyhteydet, oli 58 prosenttia alueen kotitalouksista. Langattomien yhteyksien täydentäessä verkkoa ympäri Kainuun tarjoutuu varsin hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn

Lue lisää Kainuun liiton sivuilta