Kainuun kesäkisa

Tunnet sen jo nyt joka aistillasi!

Kainuun kesä on täynnä toinen toistaan koukuttavimpia tapahtumia; on pesäpalloa, jalkapalloa, kesäteatteria, oopperaa, yhteislaulutilaisuuksia, festareita, kansallispuistoja, rantalentistä, uintia… Ja tietenkin makoisia marjoja joko itse keräten tai torilta hakien. Kaikki aistimme siis tuntevat kainutlaatuisen kesän 2022!

Heinäkuussa tapaamme ainakin Rastiviikolla ja Kajaanin markkinakadulla, mutta mihin muihin tapahtumiin haluat meidän kainuulaisten ja matkailijoiden osallistuvan? Tai kerrotko jopa parhaat ja piilossa olevat uintipaikat meille muillekin? Tai haluatko kokea maalin nälkää Kajaanin Hakan peleissä, vapauden nälkää Kainuun rastiviikolla tai pesäpallohuumaa Sotkamon Jymyn kotipelissä?

Osallistu kesäkilpailuun kertomalla meille tämän kesän uusi tapahtumakohde Kainuussa tai lähetä muuten vaan kesäterveiset. Näin olet mukana ottelulippujen, koko viikon mahdollistavan Kainuun rastiviikon kuntorastien osallistumispaketin arvonnassa sekä kainuulaisten tuotepalkintojen viikkoarvonnoissa.

Haluamme olla osa kesätarinoittesi jatkumoa.