Osaajien Kainuussa on töitä ja koulutusta

Kainuu on yhdistelmä elinvoimaa, luonnonrauhaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Meiltä löytyy vetovoimaista koulutusta, työtä osaajille ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia yrittäjille. Tule ja luo unelmasi Kainuussa – vapauden valtakunnassa!

Löydä unelmien urapolkusi Kainuusta

Oletpa urapolullasi jo pitkällä tai vasta astumassa sille, RekryKainuu on paikka, jossa työntekijä ja työnantaja aidosti kohtaavat.

katso työpaikkoja

Yrittäjäksi Kainuuseen?

Kainuu on pk-yritysten maakunta. Uusia yrityksiä syntyy useita vuosittain. Moni pk-yritys on myös vaihtamassa omistajaa lähitulevaisuudessa. Kainuussa on siis tilaa uusille yrityksille ja yrittäjille. Tule ja tutustu!

Business Kainuun palvelut yrittäjille

Business Kainuu on kanava, josta löydät yhden osoitteen kautta palvelut kaikkiin yrityksen elinkaaren vaiheisiin.

Tutustu palveluun

Kouluttaudu osaajaksi Kainuussa

Kainuu tarjoaa monipuolista toisen asteen ja korkea-asteen koulutusta. Myös jatkuvaan oppimiseen ja vapaan sivistystyön opintoihin löytyy erinomaiset mahdollisuudet. Rakenna oma opintopolkusi ja vapaudu!

Opiskele Kainuussa

Kainuun lukiot, Kainuun ammattiopisto ja Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoavat erinomaiset eväät tulevaisuuden urahaaveille. Kajaanin yliopistokeskus ja Kainuun Aalto taas vastaavat aikuisväestön koulutustarpeisiin. Ja urheilevalle opiskelijalle Vuokatti-Ruka urheiluakatemia tarjoaa mahdollisuudet tavoitteelliseen harjoittelun ja opiskelun yhdistämiseen.

 

Kärkialat Kainuussa

Matkailu, teknologiateollisuus, kestävä kaivannaisala ja biotalous ovat kärkialoja, joilla Kainuu on ponnistanut maailmankartalle. Tehokas alueellinen yhteistyö, monipuolinen osaaminen ja tekemisen meininki kannustavat innovoimaan ja kokeilemaan uutta.

Töihin Kainuuseen

Kainuu on pohjoisen rautainen yhdistelmä elinvoimaa, luonnonrauhaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Tuo osaamisesi Kainuuseen. Monenlaisia osaajia tarvitaan, etsitpä sitten työtä tai yrityksellesi uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tule luomaan omaa unelmaasi Kainuussa, Suomen keskipisteessä!

Etätyö on uusi musta!

Etätyö ja monipaikkaisuus on Kainuussa jo arkea. Työskentele kodin tai kesämökin rauhasta käsin silloin kun sinulle parhaiten sopii, tai käytä hyväksesi tarjolla olevia etätyöpisteitä. Ihastu etätyön mahdollisuuksiin Kainuussa!

ETÄTYÖ KAINUUSSA

Yrittäjä, kuljemme kanssasi – autamme sinua matkalla kohti päämäärääsi.