Tapahtumien Kainuu

Tapahtumien Kainuu -tapahtumakalenteri on osoitteessa www.tapahtumienkainuu.fi .

Tapahtumakalenterin syötteet löytyvät Tapahtumien Kainuun verkkosivujen lisäksi myös SLP Median lehtien ja kuntien verkkosivuilta. Tapahtumakalenteri on helppokäyttöinen niin tapahtumia etsivälle lukijalle, kuin tapahtumien ilmoittajalle. Kategorisoinnissa on huomioitu myös  eri kohderyhmät ja kalenterista löytyy helposti esimerkiksi lapsiperheille tai senioreille soveltuvat tapahtumat.

Tapahtumakalenteriin syötetään tapahtumat osoitteessa www.tapahtumienkainuu.fi. Kalenteriin voi syöttää minkä tahansa tapahtuman, joka hyväksytään ennen sen näkymistä verkkosivuilla ja printtituotteissa SLP Mediassa.

Tapahtumakalenteriin syötetyt tapahtumat ilmestyvät Koti-Kajaanissa, Kainuun Sanomissa, Sotkamo-lehdessä, Kuhmolaisessa ja Ylä-Kainuussa .

Kainutlaatuisia tapahtumia

Kainuussa tapahtuu paljon etenkin kesäisin. Koe sanataiteen voimaa, inspiroidu musiikista, heittäydy teatteritaiteen pariin tai kokeile ihan jotakin muuta kainutlaatuista ohjelmaa. Tyyli on vapaa! Kainuulaisesta tapahtumatarjonnasta löydät varmasti oman tapasi kokea Kainuu.

Alle olemme nostaneet esille joitakin erilaisia, säännöllisesti järjestettäviä kainuulaistapahtumia, joista voit hakea inspiraatiota. Lisäksi kannustamme kaikkia kokeilemaan Tapahtumien Kainuu -kalenterin hakutoimintoa ajankohtaisten tapahtumien osalta.

- / - Kohdetta